Tid till vår tävling avgörs! Missa inte chansen att vinna ett exklusivt bälte från Hackett London!

måndag 25 januari 2010

Början på nästa 10 år!

10-år online! Vår verksamhet har som första mål att samla det bästa kring Englands klädutbud. Vi har alltid lagt fokus på genuinitet, detaljer samt kvalitet. Vi har även under våra 10 verksamhetsår lärt oss en hel del om kundbemötande och service.
Vi kommer att lägga stor uppmärksamhet kring vårt tioårs firande. Arrangemang och festligeter kring detta kommer att presenteras via vår Blog, Mail och via Facebook. Registrera dig som kund på vår sida (länk till reg sidan) så får du personliga erbjudanden i samband med 10-års firandet och en inbjudan vår stora fest, möjlighet att delta i våra tävlingar, modetips och mycket mer. Det är naturligtvis helt och hållet gratis, det enda du behöver göra att att registrera dig som kund hos oss. Du behöver inte handla något för att registrera dig som kund. Om du registrerar dig som kund hos oss innan 31:a Mars och svarar på några frågor kommer du också helt kostnadsfritt ta del i en tävling. Första priset är ett bälte Från Hackett London (värde 799 kr) samt andra priset är ett presentkort på www.wolfhound.se (värde 200 kr). Svara på frågorna och registrera dig helt kostnadsfritt senast den 31 mars så är du automatiskt med i tävlingen.


Tack alla ni som vandrat med oss på vår 10-åriga resa. Det är tack vare er som vi har lyckats nå våra mål. Vi tackar hjärtligt för allt stöd och alla varma ord på vägen. Utan dem hade vi aldrig tagit oss dit vi är idag. Nu snörar vi skorna och knäpper skjortan och siktar på nästkommande tio år. I strävan om att bli ännu bättre på det vi gör och för att vara här, just för dig!

//Robert @ Wolfhound / Streetwize

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar